Over ons

Jos Steeman Alkmaar®  is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde pakket- en verhuisspecialist voor Nederland, Suriname, Curaçao en Aruba. Wij verzorgen alle soorten vracht op het gebied van pakketverzendingen, luchtvracht, zeevracht en verhuizingen. Door middel van een wereldwijd agentennetwerk, Europese truckingdienst en inlever- en afhaalpunten verspreid door heel Nederland, kunnen wij vanuit Alkmaar wereldwijd elk type vracht voor u organiseren.
Dit betekent dat wij u een volledige dienstverlening kunnen aanbieden in verhuizen, verpakken en verschepen, inclusief eventuele opslag, verzekeringen, douaneformaliteiten en nazorg.

 

Als uw wereldverhuizer verzorgen wij ook verhuizingen naar verre bestemmingen, zoals Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao en overige welbekende bestemmingen in het Caribisch gebied. Ook kleine verzendingen, binnen Europa en wereldwijd, behandelen wij met de grootste zorg.

 

Jos Steeman is onderdeel van RAF Holding.

 

RAF holding is een houdstermaatschappij die aandelen houdt in verschillende bedrijven op het gebied van logistieke dienstverlening. Ons uiteenlopende dienstenaanbod omvat lucht- en zeevrachtexpeditie, Europees wegtransport, warehousing, distributie, luchtvrachtafhandeling, chartering, brokerage, en vertegenwoordiging van luchtvaartmaatschappijen. U kunt gebruik maken van één van onze vele specialismen of het beheer van uw gehele logistieke keten aan ons overlaten.