Verhuizen naar Curaçao

JOS STEEMAN ALKMAAR is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in pakket- en verhuiszendingen van en naar Curaçao. Cavalier Logistics Caribbean is sinds 2012 een belangrijke partner voor JOS STEEMAN ALKMAAR in de afhandeling van pakketten en verhuizingen. Nu is de tijd gekomen dat de twee bedrijven de handen ineenslaan om een compleet traject aan te bieden ten behoeve van de verhuizende particulier.

 

Verhuizingen worden met uiterste zorg en uitstekende vakmanschap worden behandeld voor de beste prijs. Zowel JOS STEEMAN ALKMAAR als Cavalier Logistics Caribbean kunnen het proces van begin tot eind begeleiden en afhandelen.

 

Dit houdt in dat in zowel Nederland als in Curaçao de beide partijen in staat zijn een verhuizing op te halen, te verpakken, te vervoeren naar het land van bestemming, in te klaren en af te handelen en als laatste af te leveren op uw nieuwe locatie.

 

JOS STEEMAN ALKMAAR neemt het gedeelte van de verhuizingen van Nederland naar Curaçao voor diens rekening.  Cavalier Logistics Caribbean neemt het gedeelte van Suriname naar Nederland.

 

Verhuizingen kunnen zowel LCL (deellading) of FCL (volle containers) verstuurd worden. Wij kunnen elke soort verhuizing voor u verzorgen en bieden daarvoor een wekelijkse afvaart.

 

Verhuizen naar Curaçao

Bij het verhuizen naar Curaçao kunt u vrijstelling krijgen op de invoerrechten van uw verhuisinboedel. Om in aanmerking te komen voor vrijstelling van invoerrechten dient u aan de verhuisboedel checklist te voldoen.

 

Prijsstelling

 Wij kunnen u verschillende opties aanbieden om uw verhuizing van begin tot eind volledig te organiseren. Graag geven wij u daarbij verschillende opties om de keuze voor uzelf gemakkelijker te maken.

 

Optie 1
Prijs per m3 zeevracht NL-CUR:  €   210,00
Totaal:  €   210,00

Onder optie 1 valt alleen het gedeelte zeevracht van Nederland naar Curaçao. U brengt zelf de goederen naar ons toe en haalt deze zelf op bij Cavalier Logistics Caribbean.

 

Optie 2  
Prijs per m3 zeevracht NL-CUR:  €   210,00
Ophaalkosten per m3:  €   35,00*
Totaal:  €   245,00

Optie 2 omvat zowel de kosten voor zeevracht als de kosten voor het ophalen. U dient deze echter wel zelf op te halen bij Cavalier Logistics Caribbean.

 

Optie 3
Prijs per m3 zeevracht NL-CUR:  €   210,00
Ophaalkosten per m3:  €   35,00*
Afhandelingskosten per m3:  €   40,00
Totaal:  €  285,00

U heeft geen zin om de afhandeling te doen en u besteedt het gehele traject in Nederland graag het liefste uit? Dan is optie 3 een goede keus indien u zelf de goederen wilt ophalen bij Cavalier Logistics. Let op: voor iedere verhuizing geldt een standaard afhandelingstarief van € 250. Hierin is de afhandeling, douane regeling, omzetbelasting en messenger fee bij inbegrepen.

 

Optie 4
Prijs per m3 zeevracht NL-CUR:  €   210,00
Ophaalkosten per m3:  €   35,00*
Afhandelingskosten per m3:  €   40,00
Lokale bezorgkosten per m3:  €   30,00
Totaal:  €  315,00

Het volledig uit handen geven van uw verhuizing doet u met optie 4. Wij halen de goederen/dozen bij u op, vervoeren deze met zeevracht naar Curaçao en regelen aldaar de afhandeling en het aan huis bezorgen voor u. Let op: voor iedere verhuizing geldt een standaard afhandelingstarief van € 250. Hierin is de afhandeling, douane regeling, omzetbelasting en messenger fee bij inbegrepen.

OPTIONEEL: Uw verhuisinboedel kan verzekerd worden met een goederentransport verzekering. De premie is 2% en wordt berekend over de totale opgegeven waarde van de verhuisinboedel en de totale transportkosten.

Let wel: Om de verzekering af te mogen sluiten dient de verhuisinboedel professioneel en zeewaardig verpakt te zijn. Dit kunnen wij voor uw verzorgen. Dan weet u zeker dat uw zending veilig en wel aankomt, maar dat in de vervelende situatie dat er toch schade ontstaat uw verzekerd bent van een eerlijke schadevergoeding.

De kosten voor het zeewaardig verpakken van de verhuisinboedel kunnen wij voor u verzorgen voor € 50,00 per kubieke meter.                          

Het is niet verplicht om de verhuisinboedel te verzekeren en/of zeewaardig te verpakken. Indien u niet hiervoor kiest betekent dit dat Jos Steeman niet aansprakelijk gesteld kan worden voor schades en daaruit voortvloeiende kosten. 

                                                                                    

* Indien opgehaald door eigen dienst in de Randstad, dit kan afwijken als het ophaalgebied buiten de Randstad ligt.